Blog

Contractvoorwaarden

Heeft u interesse in een bepaalde aanbieder, lees dan altijd even de contractvoorwaarden door voor u definitief een abonnement gaat afsluiten. Ook is het belangrijk de contractvoorwaarden van uw huidige tv aanbieder eens door te lezen om te zien of u überhaupt wel in de positie bent om over te stappen. Loopt uw contract namelijk nog, dan zou een vroegtijdige overstap naar een andere aanbieder u wel eens onnodig geld kunnen kosten. Dat is waarschijnlijk niet de bedoeling, dus kijken wat de voorwaarden zijn die in uw contract staan zodat u weet of u kunt overstappen en of u bijvoorbeeld nog vast zit aan een opzegtermijn.

Rekent u sowieso op een opzegtermijn als u nog een lopend contract heeft. Wellicht hoeft u dan alleen de opzegtermijn te voldoen en kunt u vervolgens vrij overstappen. Mochten de contractvoorwaarden vragen bij u oproepen, neem dan contact op met uw provider.

Overstappen zelf kost geen moeite

Het overstappen zelf is niet moeilijk. Zodra u dus heeft gecheckt of u inderdaad gewoon kunt overstappen zal het overstappen zelf niet het probleem vormen. In feite doet u niks zelf en doen de aanbieders het werk voor u.

Categorie: Informatie