Blog

Interactieve tv

Interactie tv is het nieuwe tv kijken. Met interactieve tv zijn er weer nieuwe mogelijkheden ontstaan die ons meer bieden en die tv kijken nog aangenamer maken.

Wat is interactieve tv?

Met interactieve tv kunt u live televisie opnemen, maar ook pauzeren. Wanneer u dus midden in uw favoriete serie zit of u volgt een spannende voetbalwedstrijd en er wordt plotseling gebeld of er staat iemand voor de deur, dan heeft u gewoon de mogelijkheid om uw televisie live te pauzeren met 1 druk op de knop. En zodra u weer in staat bent om verder te kijken drukt u weer op ‘play’ en heeft u dus niks gemist.

Wat kost interactieve tv?

Wat de kosten zijn voor interactieve tv verschilt per tv aanbieder. Bij sommige tv aanbieders betaalt u bijvoorbeeld maandelijks een vast bedrag extra, waar u bij andere tv aanbieders een eenmalig bedrag moet betalen. Het is dus heel erg afhankelijk van uw tv aanbieder.

Hoe installeert u interactieve tv?

Om gebruik te kunnen maken van interactieve tv heeft u een harddiskrecorder nodig. Door deze harddiskrecorder te installeren kunt u direct gebruik maken van interactieve tv. Installeren is zo gebeurd. Als u bij het afsluiten van een tv pakket aangeeft dat u gebruik wilt maken van interactieve tv krijgt u de harddiskrecorder direct meegestuurd. U kunt ook in een later stadium nog beslissen of u interactieve tv wilt gebruiken. In dat geval dient u dit aan te geven bij uw tv aanbieder en krijgt u de harddiskrecorder alsnog opgestuurd.

Categorie: Informatie