Blog

Overstappen

Als u de postcodecheck heeft gedaan en u ziet dat u inderdaad bij een andere tv aanbieder goedkoper uit bent, dan kunt u overwegen om over te stappen. Indien u wilt overstappen kunt u dit direct doen via de vergelijkingstool. Aangezien de vergelijkingstool eigendom is van EasySwitch en ook de overstap plaatsvindt via EasySwitch kunt u altijd vertrouwen op een vlekkeloze overstap.

Overstappen naar een andere tv aanbieder is niet moeilijk

Het is totaal niet moeilijk om de overstap te maken naar een andere tv aanbieder. Zodra een overstap in werking wordt gezet zult u hiervan bericht ontvangen. Tegenwoordig hoeft u ook bij een overstap tussen tv aanbieders geen moment zonder tv te zitten, want het loopt naadloos in elkaar over.

Moet ik overstapkosten betalen?

Vroeger moest u inderdaad zelf voor de overstapkosten opdraaien als u ging veranderen van tv aanbieder. Tegenwoordig komt dat eigenlijk niet meer voor, omdat de tv aanbieder naar wie u de overstap maakt over het algemeen deze kosten voor eigen rekening neemt. Dat is ook niet verwonderlijk, want tv aanbieders zijn maar al te blij als ze nieuwe klanten kunnen verwelkomen. Zoals u ook kunt zien bij het vergelijken worden er ontzettend veel tv-pakketten aangeboden door diverse aanbieders. Veel concurrentie betekent dat nieuwe klanten altijd meer dan welkom zijn. Over overstapkosten hoeft u zich dus meestentijds geen zorgen te maken.

Categorie: Informatie